Den nye helårsdestinasjonen

Tyin-Filefjell er et ekte høyfjellsområde med lange tradisjoner. Destinasjonen regnes som inngangsporten til Jotunheimen nasjonalpark, og unik natur og mangfoldige opplevelser særpreger området. 

Se mer på Tyin-Filefjell sin offisielle hjemmeside for mer informasjon om helårsdestinasjonen Tyin. Her finner du all informasjon du trenger om denne fantastiske høyfjellsdestinasjonen og alt du kan oppleve her. Vi ønsker å videreutvikle Tyin-Filefjell som en attraktiv helårsdestinasjon på høyfjellet ved å samle skianlegg, overnatting, servering og aktivitetstilbud under én eier og én merkevare. 

Vi er godt i gang med revitaliseringen av Tyin-Filefjell og ser nå på gode grep og nye konsepter som skal være med på å definere dette stedet i lang tid framover. Målet er å gjøre Tyin-Filefjell til en enda mer attraktiv helårsdestinasjon – for fjellfolk, for aktive familier og for alle som er glade i dette autentiske området mellom Jotunheimen og Skarvheimen. 

Synhaug/Vesleåne og Andstor er to av planområdene. De ligger i den nordvendte lia ved Tøris, sentralt plassert på Tyin. Bildet under viser omtrentlig plassering av området Andstor med oransje linje og Synhaug/Vesleåne med blå linje.

Synhaug

Andstor

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: