Tyin-Filefjell


Tyin-Filefjell er en helårs høyfjellsdestinasjon med lange tradisjoner – midt mellom Oslo og Bergen. Tyin-Filefjell ligger 1000 meter over havet og er inngangsporten til både Jotunheimen og Skarvheimen. Det snøsikre skianlegget med fem heiser og 14 nedfarter er selve hjertet i destinasjonen. Turmulighetene er nærmest uendelige – i alle himmelretninger. Her garanterer vi at du får store opplevelser på både toppturer og enkle fotturer, på fjellskiturer og randoturer, på fisketurer og bærturer – eller på terrengsykkel og landeveissykkel. 

For å finne ut alt det flotte du kan oppleve på Tyin-Filefjell sjekk til Tyin-Filefjell sine offisielle sider

Fredensborg Fritid eier skianlegget på Tyin-Filefjell, Varmestøga og Reint Bord, Tyinkrysset Fjellstue, Filefjellsstuene og guide- og kursselskapet Tyin Aktiv. Ved å samle alt dette under én eier og én merkevare, ønsker Fredensborg Fritid å videreutvikle Tyin-Filefjell som en attraktiv helårsdestinasjon på høyfjellet.

Prosjekter

Vi regner med at de første tomtene og prosjektene kommer for salg i løpet av 2023.

Utvikling

Mer om hvordan vi jobber med helhetlig utvikling av Tyin-Filefjell som destinasjon

Aktuelt

Følg med på hva som skjer og hold deg oppdatert på siste nytt fra området.

Lokale prosjekter


Fredensborg Fritid har inngått avtale med 25 grunneiere om utvikling av 49 000 mål på Tyin-Filefjell. I dagens kommunedelplan er det tilrettelagt for 1600 mål med nye hytter og leiligheter, aktivitetsinfrastruktur, alpinarealer og arealer til restauranter og næringsdrivende. Utviklingen vil skje etappevis og på en mest mulig bærekraftig måte. 

Aktuelt


Følg med på siste nytt fra området. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: