Børrelie på Tyin-Filefjell

Praktfulle hyttetomter 1050 moh

Visninger i sommer

Kontakt megler

Skap din nye hyttedrøm

Lange, snøsikre vintre. Magiske, milde dager i sommerhalvåret. Det kan nesten være vanskelig å velge seg en favorittsesong på Tyin-Filefjell. Her finner du nemlig rike friluftsmuligheter – hele året rundt. Hvis du og dine bygger hytte her, kan dere nyte en aktiv fritid i alle himmelretninger. Eller for å si det på en annen måte: med en hytte på Tyin-Filefjell, er det lett å leve et ekte friluftsliv.

Finn din hyttetomt

Utforsk tomtefeltet og området rundt i 3D-velgeren – her kan du se både solforhold og utsikten fra tomtene! 

  • PLANLEGGING

    Detaljregulering vedtatt

  • SALGSSTART

    Q2 2024

  • OPPSTART INFRASTRUKTUR

    Planlagt Q3 2024

Ski-inn til hytta

Bare noen få minutters vandring – gjerne med alpinski over skulderen – tar deg fra hytta til de nærmeste løypene i skisenteret. Skianlegget på Tyin-Filefjell er kjent for gode snøforhold fra desember til mai – og tilbyr alt fra eget barneområde til svarte løyper for de mest ivrige. I tillegg kan du nyte en rekke spennende offpiste-muligheter utenfor de preparerte traseene. Når du vil hjem til hytta, er det lett å stå på ski fra den øverste t-kroken og helt tilbake til ditt eget hyttetun.

Hvis du er glad i randonee, kan du tråkke inn i skibindingene på hyttetrammen og gå opp til det lokale utsiktspunktet Børrenøse på 1297 meter. Herfra ser du kjente 2000-meterstopper som Urdanostinden, Falketind, Store Austanbotntinden og Store Skagastølstinden. Du kan også benytte anledningen til å studere andre, nærliggende randofjell som for eksempel Skørsnøse, Stølsnøse og Horntinden. Eller la deg inspirere av entusiastene som kiter på Otrøvatnet langt der nede. Destinasjonen Tyin-Filefjell arrangerer både kitekursrandokursskredkurs og en rekke guidede skiturer gjennom hele vinteren.

Oppdag Tyin-Filefjell året rundt

I sommerhalvåret kan du glede deg over en rekke friluftsaktiviteter som f.eks. fotturer og toppturer i nærområdet, fjellfiske, bærplukking, stiløping og terrengsykling. Fra Børrelie vil det også være en god base camp for turmuligheter i Lærdal, i Valdres, på Hemsedalsfjellet og i hele Skarvheimen og Jotunheimen. Har du hytte i Børrelie, er  fjellføring over Uranostinden og Falketind mulig å gjennomføre som dagsturer! Sentralt på Tyin-Filefjell finner du FilefjellstueneTyinkrysset Fjellstue og Skikaféen, der du kan nyte gode måltider basert på lokale råvarer. 

Velkommen til visning!

---

Vi holder visninger på tomten gjennom sommeren. Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale tidspunkt.

Last ned prospekt og salgsvedlegg

Meld interesse for prosjektet

Personvern: