Velkommen til Turufjell


Under to timer fra Oslo ligger vakre Turufjell, en av Norges nyeste fjelldestinasjoner. Turufjell ligger på solsiden av Flå, og tilbyr både snøsikre vintre, varme sommerdager, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. 

Den flotte sykkelparken har på kort tid blitt et trekkplaster for tilreisende og forbipasserende, og med en kontinuerlig utbygging av stier og Norges råeste pumptrack i tillegg er det få grunner til å ikke velge seg Turufjell. 

Fredensborg Fritid deler et aktivt eierskap av Turufjell med Olav Thon, for å videreutvikle det vi mener er en av de mest spennende destinasjonene for fritidseiendom i årene som kommer. 

Området

Bli bedre kjent med Turufjell og alt destinasjonen har å by på - sommer som vinter. 

Prosjekter

Se våre spennende prosjekter på Turufjell – kanskje det er her du finner din drømmehytte?

Aktuelt

Hold deg oppdatert på siste nytt fra området. Finn tips om alt fra spisesteder til opplevelser.

En spennende destinasjon

Turufjell har hatt en spennende reise siden den offisielle åpningen av de første langrennssporene i 2019. Området dekker ca. 13 700 mål og åpner for utvikling av rundt 2 000 hytter. Både varmestue, nedfarter, skiheiser og serveringssteder er i dag en del av fasilitetene i området, og i 2022 er det allerede solgt over 300 tomter, og ytterligere nye tomter og hyttefelt er lansert og under utvikling. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern:

Logo