&Hamlet inngår samarbeid med Turufjell

Deleie-selskapet vokser videre, og med Turufjell i porteføljen, er nå Hamlet etablert på 8 destinasjoner i Norge, Spania og Frankrike.

Den drøyt ett år gamle Askeladden-bedriften &Hamlet tilbyr deleie av fritidsboliger. I snitt står fritidsboliger tomme i over 300 dager i året, og ideen til bedriften er å bedre utnyttelsen gjennom flere eierskap.

–Dette er i tråd med våre verdier og en del av vår bærekraftstrategi. Vi har et mål om å kunne realisere fritidsboligdrømmen for flest mulig, med stort fokus på fornuftig arealforvaltning. Delingsøkonomi er et riktig og viktig virkemiddel i den sammenheng. &Hamlet er et veldig spennende selskap som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, sier daglig leder i Turufjell AS, Martine Vee.

Det er Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen som står bak Turufjell AS, og partnerne har en helhetlig plan for utvikling av destinasjonen som ligger på solsiden av Flå. Turufjell ligger kun en to-timers biltur fra Oslo, og er blant de nærmeste fjelldestinasjonene fra det sentrale Østlandet. 

–Kvalitet og bærekraft står sentralt i prosjektene på Turufjell. Ambisjonsnivået er høyt, og det er nedlagt en formidabel innsats for å tilrettelegge for helårsbruk gjennom utvikling av både aktivitetstilbud og serveringssteder, sier Kristian Ellertsen, administrerende direktør og co-grunnlegger av &Hamlet.


I praksis betyr løsningen til &Hamlet at en fritidsbolig deles opp i åtte eierandeler. Personer kan kjøpe opp til fire andeler i hvert prosjekt og disposisjonstiden regnes ut fra eierskapsandelen. Bruken styres gjennom &Hamlets egenutviklede app for full forutsigbarhet. &Hamlet tar seg av vedlikehold og rengjøring, og hver deleier står fritt til å selge sin andel når de ønsker; på samme måte som om man eier en hel fritidsbolig.

–Vi har håndplukket prosjekter som passer vår profil, og per i dag tilbyr vi fritidsboliger på blant annet Turufjell, Geilo, Kvitfjell og Voss, samt flere gode prosjekter på Costa Del Sol i Spania og i Provence i Frankrike. Vi håper også at dette er starten på et større samarbeid med Fredensborg Fritid som er etablert på mange interessante destinasjoner rundt om i Norge, sier Ellertsen.

Som &Hamlet-eier så deler du både eierskapet og kostnadene ved fritidsboligen din med flere eiere. Alle boligene er profesjonelt innredet med blant annet kvalitetsinteriør og hjemmekinoanlegg, alle eierne har egne boder.

Kontaktpersoner:

Daglig leder Turufjell, Martine Vee, tlf. 930 45 032

CEO &Hamlet, Kristian Ellertsen, tlf. 959 01 982