36 arkitekttegnede hytter - Sjønært og solrikt, med kort vei til alt.

Sydri - Sør for Hverdagen

På Sydri ønsker vi å tilby arkitekttegnede hytter tilpasset sine omgivelser. Arkitekturen har samspillet mellom inne og ute i fokus, noe som gjør seg gjeldende gjennom store glassflater, vide døråpninger og overbygde terrasser. Dermed vil du kunne nyte soloppgang og sene sommerkvelder i tett kontakt med naturen utenfor.

Hyttemodellene på Sydri gir deg også muligheten for større og mindre tilpasninger. Da kan du være sikker på at minnene og øyeblikkene du skaper, har den rette bakgrunnen.

En hytte for generasjoner

Vy gir deg mer for pengene, for hver eneste kvadratmeter. Velutprøvde hyttemodeller med optimale planløsninger, i størrelser fra 50 m2 til 120 m2. Hyttene har høy teknisk standard og et moderne preg, med store vindusflater som slipper lyset inn i stua og gir deg en umiddelbar nærhet til naturen. En god investering til en fornuftig pris i eksklusive Kragerø.

Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Hytta skal være et sted for rekreasjon – stressfritt og mest mulig støyfritt. Et sted hvor du bare skal kose deg med solen, sjøen og dine nærmeste. Hytteeierne vil derfor få tilbud om privat golfbil, for rask, enkel og praktisk tilgang alle opplevelser og attraksjoner området har å tilby.

Megler

Ronny Jørstad

Eiendomsmegler