Beliggenhet

---

Sommeren blir ikke deiligere enn på Sydri. Et nytt hytteområde tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på vakre Stabbestad rett utenfor Kragerø sentrum med båt.

Sol, sommer & sjø

Sydri byr på alt du ønsker av en sommerhytte i Kragerø - en levende skjærgård, tilgang til sjøen og fjorden, et av Norges beste golfanlegg, naturskjønne omgivelser, fantastiske opplevelser, spennende aktiviteter og uendelige rekreasjonsmuligheter.

Om sommeren kan du selvsagt oppleve bade-, sjø-, båt- og bylivet, som Kragerø er aller mest kjent for. 250 soldager i året gjør noe med livet, menneskene og humøret her i perlen blant kystbyene, men med hytte på Sydri kan du også gjøre veldig mye annet. 

Spa, golf & beach club

Sydri er nærmeste nabo til Kragerø Resort og her kan du nyte spektakulær utsikt fra en utendørs infinity pool på spa, slå ut på Norges mest særegne 18-hulls golfbane, smash deg svett på en gresstennisbane, spis deg mett på  Beach Club Kragerø og mye, mye mer! 

Kort om Kragerø

Fra hytta er det kun 15 minutter i båt og 30 minutter i bil inn til Kragerø, som på sommeren er et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. 

Kragerø har i tillegg en rekke anerkjente spisesteder, og i sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger.

Meld interesse for prosjektet

Personvern:

FLERE PROSJEKTER FRA FREDENSBORG FRITID