Kragerø - den sjarmerende kystbyen

Kragerø er en populær kystby kjent for sin vakre skjærgård med mer enn 490 øyer, Norges beste golfbane på Kragerø Resort og populære Beach Club Kragerø.  

Kragerø har en rik kunstnerisk arv, og den verdenskjente norske maleren Edvard Munch fant inspirasjon her. 

Byen har en bevart gamleby med sjarmerende trehus og smale gater som vitner om dens lange historie som en viktig havne- og handelsby. Sommeren er høysesong i Kragerø, og da blomstrer byen med festivaler, livlige gater og kulturelle arrangementer. Turister og lokale besøkende strømmer hit for å nyte solen, sjøen, friluftsliv og lokale delikatesser, spesielt fersk sjømat.

Aktiviteter som båtliv, fiske, fotturer og sykling er populære her, og det er et bredt spekter av overnattingsmuligheter, inkludert hoteller, hytter, campingplasser og feriehus. 

Fredensborg Fritid utvikler en rekke fritidsprosjekter på Stabbestad rett utenfor Kragerø sentrum.  I dette området finner du blant annet populære Kragerø Resort med spa, en av Norges beste golfbane, et nettverk av tur- og sykkelstier, tennis- og padelbaner, og Beach Club Kragerø i nærheten.

Kragerø Resort - Norges beste golfhotell

Kragerø Resort er et opplevelseshotell og et landemerke med en unik posisjon i Kragerø. Med sitt rike tilbud av aktiviteter, opplevelser og fokus på mat og drikke er Kragerø Resort en destinasjon for kvalitetsbevisste reisende, som forventer det beste og som tiltrekkes av helhetlige opplevelser. 

Hotellet har hele ni ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og resorten ble i 2023 kåret til Europas beste av «World Golf Awards».

Beach Club Kragerø - palmesus og sydligere strøk

Populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort tur unna Kragerø Resort, til fots eller med golfbilen. Gjester som ankommer sjøveien vil kunne legge til ved bryggen. Beach Club Kragerø byr på smakfulle retter, stemningsfulle konserter, avslappende solsenger, sandvolley og følelsen av å ha kommet til sydligere strøk. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: