Visning 14. april

Kontakt megler

Ditt nye fristed

Nye ferieleiligheter tegnet av Lundhagem


Kragerø Resort Fri er essensen av frihet og feriefølelse. Skreddersydde fritidsleiligheter tegnet av de prisvinnende arkitektene Lundhagem, med majestetisk beliggenhet, storslagen utsikt og sol til langt på kveld. Nyt den vakre skjærgården i panorama fra din egen terrasse, eller benytt fasilitetene på Kragerø Resort – et opplevelseshotell av de sjeldne. Med fritidsbolig på Kragerø Resort Fri er du sikret en fritid du kan nyte fullt ut. Velkommen til et velfortjent friminutt fra hverdagen.


Gled deg til varme sommermorgener med en dupp i sjøen eller bassenget, før du nyter kaffe med fjordutsikt på egen terrasse. Etter frokost venter greenen, om du ikke heller vil ta golfbilen ned til nyrenoverte Beach Club Kragerø for et par timer på solsengene der. 

I tillegg til å være et av landets beste velvære- og opplevelseshotell, er Kragerø Resort et landemerke med en unik posisjon i Kragerø. Med sitt rike tilbud av aktiviteter, opplevelser og fokus på mat og drikke er Kragerø Resort en destinasjon for kvalitetsbevisste reisende, som forventer det beste og som tiltrekkes av helhetlige opplevelser.

Hotellet har hele ni ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2023 kåret til Europas beste av «World Golf Awards».

På Kragerø Resort vil du få tilgang til et rikt aktivitetstilbud med blant annet golf, basseng, spa, tennis, padel, minigolf og kajakkpadling. Det ligger også en rekke sykkel- og turstier rett i nærheten, for ikke å snakke om den kjente skjærgården i Kragerø og alt den har å by på.

  • PLANLEGGING

   Detaljregulering fullført

  • I SALG

   Mai 2023

  • BYGGESTART

   Planlagt 2024

  • INNFLYTTING

   Forventet Q2 2026*

  Fri fra hverdagen

  Kragerø Resort ble bygget med fokus på utsikt og solfylte uteplasser. Dette vil også gjelde for Kragerø Resort Fri. 

  På Kragerø Resort Fri er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Fra ytterst til innerst er enhver detalj nøye gjennomtenkt og tilrettelagt.

  Plasseringen og arkitekturen sørger for flott utsikt og gode solforhold, mens den høye standarden på interiør og utforming tilbyr både komfortable, stilfulle og gjennomtenkte løsninger. 

  Det første som møter deg når du kjører opp åssiden er det anerkjente signalbygget, Kragerø Resort. Dagens leilighetsbebyggelse ligger parallelt med og bak hovedbygningen, med to felles tun og et bassengområde. Kragerø Resort Fri vil bestå av fire nye leilighetsfløyer, samt utvendige fellesarealer i tilknytning til disse. 

  Bilen kjøres inn under bakken og parkeres. Under oppholdet trenger man kun golfbilen. På bakkeplan vil det bli gangveier som binder områdene sammen. Det er lagt stor vekt på landskapstilpasning og bevaring av vegetasjon, samt videreføring av den grønne karakteren fra golfbanen.

  Soverom

  1 - 6

  Kvm.

  38 - 237

  Innflytting

  Forventet Q2 2026*

  *Ved tentativ byggestart i fjerde kvartal 2024 tilsvarer dette at overtagelser vil holdes i andre kvartal 2026.

  Ønsker du visning
  eller mer informasjon?

  ---

  Ta gjerne kontakt med vår megler. 

  Siste nytt

  ---

  Hold deg oppdatert på siste nytt fra prosjektet.

  Meld din interesse

  Personvern: 

  Andre prosjekter

  ---

  Utforsk andre prosjekter fra Fredensborg Fritid.