Skreddersydd arkitektur

Det anerkjente arkitektkontoret Lundhagem, som også
står bak det eksisterende Kragerø Resort, har tegnet de
nye fritidsleilighetene på Kragerø Resort Fri. Utsikt til
Kragerøfjorden, solrike leiligheter og uteplasser samt
god landskapstilpasning har vært i fokus.

Lund Hagem Arkitekter AS ble etablert i 1990 av Svein Lund og Einar Hagem, og består i dag av over 60 ansatte. Arkitektkontoret står bak flere nasjonale og internasjonale prisvinnende prosjekter, og i deres brede portefølje finnes alt fra private fritidsboliger og villaer til større bolig-prosjekter, næringsutvikling, hoteller og byplanleggings-prosjekter.

Et gjennomtenkt valg av arkitekt er vikitg for å sikre bevaring av karakteren til Kragerø Resort, og sørge for en helhetlig utvikling av resorten. Prosjektet vil totalt romme 116 leiligheter med varierende planløsning og størrelser. Til hver leilighet følger det med bod og parkeringsplass i parkeringskjeller.

Arkitekturens skreddersøm ivaretar samspillet mellom inne- og uterom med store glassflater, vide døråpninger og overbygde terrasser og balkonger. Her kan du glede deg til soloppganger og sene sommerkvelder i tett kontakt med naturen utenfor. 

Per Suul, partner i Lundhagem og ansvarlig arkitekt for prosjektet, uttaler seg om tankene som ligger bak:

– Uavhengig av prosjekttype og størrelse har vi alltid et sterkt fokus på lokale materialer og håndverkstradisjoner. For Kragerø Resort Fri har vi kombinert enkelhet, minimalisme og funksjonalitet med det siste innen teknologi og bærekraftige løsninger. På den måten har vi oppnådd en dynamisk dialog mellom natur og byggverk. Det er tegnet et rikt utvalg av leilighetsstørrelser. De er alle utformet med en åpen karakter – med glass tilnærmet fra gulv til tak for lys og utsyn.

Visning 5. mai

Kontakt megler