Kveldskos i kragerø

2023-06-30
I umiddelbar nærhet til Kragerø Resort finner du denne nyoppførte, moderne hytta klar til overtagelse. Her kan du nyte aktive dager i sola, og late kvelder på terrassen. Mulighet for kjøp av båtplass og golfbil.

Velkommen til Kammen 47 på Sydri i Kragerø. 

Her ligger alt til rette for å nyte sommeren ved skjærgården til det fulle. Hytta er nyoppført og arealeffektiv med store vinduer langs hele fasaden mot terrassen som slipper lyset inn.

Hytta byr på to romslige soverom og bod, samt god plass til spisegruppe og et praktisk plassert kjøkken. Hytta er på ca. 50 kvm og har en stor terrasse på ca. 26 kvm mot sørvest som inviterer til lange dager og kvelder utendørs. 

Hytta ligger naturskjønt til med kort vei til gang- og sykkelstier i skogen, fotballbane, lekeplass, 18-hulls golfbane, SPA, tennis og padel for å nevne noe. Ikke minst er det kun 10-15 minutter å gå ned til Beach Club Kragerø med bademuligheter, restaurant og båthavn. 

Du har også mulighet til å kjøpe golfbil og båtplass, for et enda enklere hytteliv.  Med båt er det kort vei over til Kragerø sentrum med sine brosteinsbelagte gater, sjarmerende trehus, butikker, restauranter og kafeer. Om sommeren er det et yrende folkeliv og en varm atmosfære.

Kontakt megler Nora Eikeland på tlf 46 42 09 26 for en hyggelig og uforpliktende prat.