Vil ha sogninger og valdriser med på laget

2022-06-15
Silje Strøm i Fredensborg Fritid søker nå etter nøkkelpersonell til videreutviklingen av helårsdestinasjonen Tyin-Filefjell.

- Nå lyser vi ut drømmestillinger til fjells, sier Silje Strøm, destinasjonsutvikler i Fredensborg Fritid.

For en tid tilbake ble det kjent at Fredensborg Fritid har overtatt tradisjonsrike Tyin-Filefjell – inklusive et areal på 49 000 mål, skisenteret, varmestua, Filefjellsstuene, Tyinkrysset Fjellstue og guideselskapet Tyin Aktiv.

– Tyin-Filefjell er en unik destinasjon med et stort potensial. Nå gleder vi oss til å ansette våre første nøkkelmedarbeidere og starte arbeidet med å videreutvikle hele området, forteller Silje.

Helårsjobber

Tyin-Filefjell ligger øverst i Vang kommune, som en portal til Jotunheimen,  midt mellom Øst- og Vestlandet. Historisk har dette vært et viktig sted for utviklingen av høyfjellsturisme både sommers- og vinterstid. Fredensborg Fritids ferske avtale med 25 grunneiere og overtakelsen av viktige nærings- og aktivitetsfunksjoner  åpner for en ny, samlet og helhetlig storsatsning på destinasjonen.

Silje Strøm jobber til daglig som destinasjonsutvikler i Fredensborg Fritid og er nå fungerende daglig leder i det nye, lokale eierselskapet med navnet Fredensborg Fritid Vang.

– Vi vil gjerne fortelle om en rekke nye og attraktive helårsstillinger på Tyin-Filefjell. Vi skal ansette en ny daglig leder for hele destinasjonen, et ansikt utad som skal stå i spissen for den nye utviklingen og som skal lede organisasjonen videre i tråd med våre verdier og ambisjoner. Vi ønsker oss en kommersiell leder med kundefokus og et skarpt blikk for både detaljer og helhet.

I tillegg lyser vi ut helårsstillinger innenfor økonomi og administrasjon, kokker, servitører og prosjektledere innenfor ulike satsningsområder. Vi velger å gå ut med denne nyheten nå – selv om de spesifikke stillingsannonsene ikke er helt ferdige ennå. Årsaken er selvsagt at vi ønsker å spre det glade budskap og komme raskt i kontakt med flinke folk i Valdres og Sogn som kan være interessert i spennende jobber til fjells, forteller Silje.

Sesongmedarbeidere

I tillegg til helårsstillingene har Fredensborg Fritid Vang behov for en rekke sesongarbeidere, både i sommerferien og i høysesongene om vinteren.

– Dette gjelder både servitører, guider og medarbeidere til skiheisen. Også her håper vi at lokal arbeidskraft ser muligheter. I tillegg kan det jo være at noen blant hyttefolket på Tyin-Filefjell kan være interessert i slike deltidsjobber.

 

Lokal forankring

Destinasjonsutvikler Silje Strøm i Fredensborg Fritid melder nå om en rekke ledige stillinger på Tyin-Filefjell.

 Strøm forteller at Fredensborg Fritid har store ambisjoner for Tyin-Filefjell, men at utviklingen vil skje etappevis og med et langsiktig perspektiv.

– Søkerne til de ledige stillingene må ha et sterkt ønske om skape fantastiske fritidsopplevelser, på lag med lokalsamfunnet.  Vi er på jakt etter modige, engasjerte og entusiastiske folk. Våre tydelige bærekraftmål innebærer at vi ønsker så mange lokalt bosatte medarbeidere som mulig. Satsningen vår skal være positiv for hele Valdres og Sogn,  og gjøre Tyin-Filefjell til en av landets mest attraktive helårsdestinasjoner, sier Silje.

Silje Strøm håper alle interesserte vil ta kontakt med henne og Fredensborg Fritid for å få mer informasjon om de ledige stillingene og alle mulighetene på Tyin-Filefjell.