Ny giv og nye jobber på Tyin-Filefjell

2022-11-11
Satsningen fortsetter og vi forbereder oss for en ny vintersesong på Tyin-Filefjell. Daglig leder, Eirik Høyme Rogn, søker nå etter medarbeidere til en rekke spennende stillinger på høyfjellsdestinasjonen.

– Den første snøen har lagt seg på Tyin, og det nærmer seg en ny og strålende skisesong, sier Eirik Høyme Rogn, nyansatt daglig leder på Tyin-Filefjell.


– Nå leter vi etter flere nye medarbeidere som ønsker å være med på videreutviklingen av en av landets mest tradisjonsrike høyfjellsdestinasjoner.

Eirik Høyme Rogn, daglig leder Tyin-FilefjellEirik Høyme Rogn, daglig leder Tyin-Filefjell

Nye ansatte

Som inngangsport til Jotunheimen og midt mellom Oslo og Bergen, har Tyin-Filefjell historisk vært en sentral destinasjon for høyfjellsturisme året rundt. Fredensborg Fritids ferske avtale med 25 grunneiere – og overtakelsen av skianlegget, overnattings- og serveringssteder og guideselskapet – åpner opp for en ny og helhetlig storsatsing på destinasjonen.


– Jeg begynner formelt som daglig leder etter årsskiftet, men følger selvsagt selskapet tett. Vi er nå i en viktig fase med rekruttering av nøkkelmedarbeidere. I tillegg til driftsledere som allerede er godt i gang, har vi blant annet ansatt økonomisjef og prosjektsjef for eiendomsutvikling. Felles for oss alle er at vi er helhjertet engasjert i Tyin-Filefjell, og ser frem til å ta fatt på spennende oppgaver på nyåret, sier Rogn.

Ledige stillinger

Selv om flere ansettelser er gjort, har selskapet fortsatt en rekke ledige stillinger. 

– Vi trenger driftige kokker, servitører, medarbeidere til skiutleien og til driften av alpinanlegget. Dette er svært viktige folk for oss, og ofte de som fronter Tyin-Filefjell utad i hverdagen. Og akkurat nå er det en gyllen mulighet for å bli del av et drømmelag som skal skrive et nytt kapittel i Tyin-Filefjell sin lange reiselivshistorie, sier Rogn. 

Han poengterer at det ikke noe krav om skiinteresse eller erfaring fra fjellet.

– Vi er på jakt etter modige, engasjerte og entusiastiske folk, som vil skape fantastiske fritidsopplevelser med lokal forankring. Vi ønsker oss så mange lokalt bosatte medarbeidere som mulig. Satsningen vår skal være positiv for hele Valdres og Sogn – og gjøre Tyin-Filefjell til en av landets mest attraktive helårsdestinasjoner.

Åpen søknad

De fleste stillingene vil lyses ut på Finn.no og på Fredensborg Fritids hjemmeside. Men ettersom det vil ta litt tid å få publisert alle de ledige jobbene, oppfordrer Rogn alle interesserte til å ta kontakt allerede nå. Gjerne med en åpen søknad til Fredensborg Fritid.

 Følg linken nedenfor for å fylle ut en åpen søknad, og vi tar kontakt med deg innen kort tid. 

– Vi gleder oss både til å høre fra engasjerte kandidater som tenker at dette er drømmejobben, og ikke minst til å ønske velkommen til en ny skisesong på Tyin-Filefjell, sier Rogn.