Intersport Filefjell utvider

2022-12-20
Mange fjellfolk har blitt kjent med daglig leder Leif Øyvind Solemsli og hans gode medarbeidere i sportsbutikken ved Tyinkrysset. Nå tar Intersport over skiutleien i bunnen av skianlegget, også. Dette lokalet ligger i kjelleren til varmestua – sammen med skisenterets utsalg av heiskort.

– Vi tror dette nye samarbeidet blir bra for alle, sier Leif Øyvind.

– Intersport flytter randoskiene og randoutstyret vi leier ut til den nye skiutleien. På sikt ønsker vi å fornye hele skiparken som leies ut – og tilby et mer moderne vareutvalg. Allerede nå kan vi tilby nye fjellski, langrennsski og alpinski for junior.

Leif Øyvind forteller at Intersport vil ha noen få produkter til salgs i skiutleien – slik som f.eks. luer, votter, strømper og slalåmbriller. I tillegg satser Intersport på skiservice med både sliping og voksing.

– Målet vårt er å forbedre skiutleien på Tyin-Filefjell og gjøre det lettere for alle som ønsker å prøve vinterfriluftslivet her oppe. Vi gleder oss til årets skisesong – og til å ta imot både kjente og nye kunder!

Sjekk priser på leie av ski og utstyr på tyinfilefjellrental.com

- Overordnet har vi med Fredensborg Fritid troen på at lokalt samarbeid med næringslivet er det som skapet best utvikling av destinasjonen, sier Eirik Høyme Rogn daglig leder Tyin-Filefjell.

Med dette blir vi flere som drar i samme retning, vi får lokale krefter med på laget som har spisskompetanse og tilgang til lokalkunnskap som vi ikke besitter. Dette håper vi vil medføre til et bedre tilbud til våre felles gjester og en bedre destinasjon for alle parter, fortsetter Eirik. 

- Vi er sikre på at Intersport med Leif Øyvind i spissen er bedre enn oss til å drive sportsbutikk, og vi vil derfor få et bedre tilbud til gjestene på Tyin-Filefjell med de i spissen. I tillegg ser vi potensiale i ytterligere samarbeid fremover, der vi sammen kan få til mer og skape bedre tilbud til gjestene på Tyin-Filefjell enn vi kunne klart hver for oss.