En rekke nyansatte på Tyin-Filefjell

Et stjernelag av nyansatte er snart på vei inn i ny og spennende arbeidshverdag hos Tyin-Filefjell. Bli bedre kjent med staben her!

Frank Tindvik, Vang, Fjellpromotør

Frank starter opp i jobben som Fjellpromotør 1. juli og får hovedansvar for blant annet kommunikasjon, innholdsproduksjon, sosiale medier, kampanjer og pressearbeid på vegne av destinasjonen. Kort fortalt en nøkkelrolle i å sørge for at Tyin-Filefjell greier å formidle alt det som skjer på fjellet til ulike målgrupper gjennom hele året.

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av Tyin-Filefjell-teamet, og til å komme i gang i det som for meg er en drømmejobb. Både som kommunikatør og som en svært aktiv fjellentusiast, har jeg stor motivasjon for å bidra til å løfte frem og formidle ekte og engasjerende historier fra det jeg synes er Norges desidert flotteste og mest varierte fjellområde, forteller Tindvik.

Frank kommer fra stilling som kommunikasjonsrådgiver i Vestfold og Telemark fylkeskommune, og har bred erfaring med informasjon- og kommunikasjonsarbeid fra flere ulike bransjer tidligere – reiseliv inkludert. 

- Det blir utrolig spennende og utfordrende å få være med på denne reisen hvor vi skal skape noe nytt og unikt her ved inngangsporten til Jotunheimen, og utvikle attraktive tilbud i fjellet til tilreisende og fastboende, året rundt, smiler Tindvik.

Lars Øyvind Hovda, Vang - Byggdriftsleder 

Lars Øyvind starter opp i jobben som byggdriftsleder fra 5. juni. Han får ansvaret for å ta godt vare på alle eiendommene til Tyin-Filefjell på fjellet, samt å etablere den praktiske delen av utleieservicetilbud for hytteeiere som ønsker å leie ut sine fritidsboliger.

- Å få væra med å videreutvikle dette unike området som me i Vang er så stolte av, ser eg på som ei unik mulighet slik forholda er no. Eg ser fram til å ta fatt på nye og utfordrende oppgaver saman med gode medspelarar, sier Hovda engasjert. 

Dette er en svært viktig satsing for å få flere varme senger i omløp på destinasjonen, som er avgjørende for å skape en levende helårsdestinasjon. Lars Øyvind kommer fra stilling som byggdrifter i Vang kommune, og har tidligere vært elektriker i mange år.

Espen Fossum, Asker - HR- og personalleder 

Espen blir destinasjonen sin HR- og personalleder, med et stort ansvar for å sikre gode rutiner rundt oppfølging av alle Tyin-Filefjell sine flotte ansatte (nærmere 70-80 stykker under sesongtoppene!), og ikke minst for å hjelpe Tyin-Filefjell med å bygge laget til den videre satsingen. Han starter opp i sin stilling fra 1. juli. 

- For meg var dette en unik mulighet til å få bli en del av et selskap i utvikling med mange store spennende prosjekter. Jeg er en fremoverlent og aktiv mann så den spektakulære naturen samt eventyret som ligger i vente gjorde at det føltes naturlig å takke ja til stillingen. Jeg gleder meg til fremtiden med dere, smiler Fossum. 

Espen kommer fra stillingen som HR-rådgiver i Varner-gruppen, og flytter til fjells fra Asker for å ta fatt på nye utfordringer.

Ingeborg Aadland, Samnanger - Bookingmedarbeider & designer

Ingeborg har jobbet for Tyin-Filefjell på deltid i perioder, og går nå over i fast stilling som bookingmedarbeider og grafisk designer – som hun har utdannelse innenfor. Ingeborg får en viktig rolle i oppbyggingsfasen av bookingavdeling, og vil på sikt også få et stort ansvar for grafisk utforming av både fysiske og digitale flater tilhørende Tyin-Filefjell.

Ingeborg har den siste tiden kombinert frilans designarbeid med deltidsjobbing for Tyin-Filefjell. Hun flytter nå permanent til fjells, etter å ha prøvebodd på fjellet gjennom store deler av vinteren.

Øyvind Nyhagen, Fagernes - Leder Booking & Utleieservice

Øyvind starter opp i stillingen fra 1. august og får en sentral rolle i å utvikle den kommersielle delen av destinasjonsdriften til Tyin-Filefjell. Han får hovedansvaret for å etablere en felles bookingavdeling for destinasjonen, og ikke minst for å etablere og rulle ut Tyin-Filefjell sine tilbud til hytteeiere som ønsker å leie ut sine fritidsboliger når de ikke bruker dem selv.

- Tyin/Filefjell er etter min mening en av Norges flotteste destinasjoner, med storslåtte fjell, unike naturopplevelser og et stort potensial for en god og sunn utvikling. Området ligger som en inngangsport til Jotunheimen med en god plassering mellom øst og vest. Tyin/Filefjell vil kunne tilby unike muligheter for hytteeiere og turister til å oppleve dette. For å lykkes med denne utviklingen trenger vi flere "varme senger" og dette er noe vi kan klare å få til gjennom vår booking og utleieservice som vi er i gang med å etablere. Vi tror flere av dagens og fremtidige hytte og leilighetseiere på Tyin/Filefjell vil kunne være med på dette, ved å kunne leie ut sine hytte- og leiligheter på en trygg og sikker måte gjennom oss, sier Nyhagen. 

Anita Larsen, Hønefoss - Kokk

Anita er 47 år, og har jobbet som kokk i snart 20 år, gjerne med fokus på lokal og vegetarmat. Siste stopp før Tyin- Filefjell var på Nøsen Yoga- og Fjellhotell, hvor hun var fast og kreativ frokostansvarlig. Anita er fra Hønefoss og har sine barn og barnebarn der, og hun pendler derfor til og fra Tyin- Filefjell etter sesong.

Som utdannet yogainstruktør, og med stor glede over natur, fjell, og god mat ble hun via kjente anbefalt å søke seg til Tyin-Filefjell, og synes det er spennende og både lære, knytte nye bånd, og kunne bidra i den utviklingen som er planlagt fremover!

Kristaps Zabrovskis - Kokk 

Kristaps er 32 år, og kom til Tyin- Filefjell for å jobbe årets vintersesong som kokk. Han er opprinnelig fra Latvia, og har jobbet som kokk i 14 år, flere av de i Norge. Han trives så godt at han nå er ansatt som kjøkkensjef og reiser i disse dager hjem til Latvia for å hente kone og baby, og bosette seg på Tyin- Filefjell! 

- Jeg er imponert over alle de gode råvarene som omgivelsene rundt oss har å by på, og ser frem til å være med å bygge opp våre spisesteder og servere variert og god lokalmat til våre gjester i tiden som kommer, smiler Zabrovskis.