FredensborgFritid
FredensborgFritid

Kragerø Resort

NYE LEILIGHETER KOMMER FOR SALG

Nye fasiliteter,
hotellrom og leiligheter

---

Det planlegges for opptil 115 nye fritidsleiligheter fra 35-200 kvm. Her kan du nyte panoramautsikt over Kragerøs skjærgård, fantastiske solforhold og solid materialkvalitet.

115 fritidsleiligheter

35-200 kvm.

Fjordutsikt

Gode materialkvaliteter

Om prosjektet & beliggenheten

De nye leilighetene er planlagt oppført i samme stil som anleggets eksisterende bebyggelse, og vil ha utsikt over Kragerøs skjærgård og inn til Kragerø by. Det er lagt opp til gode, bilfrie alternativer på anlegget.

Kragerø Resort har umiddelbar nærhet til sykkel- og turstier, og har aktivitetstilbud som tennis, golf, minigolf, padeltennis og kajakkpadling mm. Hotellet har syv ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2020 kåret til landets beste av «World Golf Awards»

FOTO: Paul Lockhart, Haakon Sundbø

Store fremtidsplaner

Den nyrenoverte og populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort kjøretur med golfbilen unna anlegget. Her kan du nyte smakfulle retter og drikker, stemningsfulle konserter og godt med båtplasser. Sjekk også ut stedets badeplass med hoppetårn og diverse vannaktivitetstilbud. Ønsker du en tur inn til Kragerø sentrum tar fergen kun 15 minutter.

Meld din interesse

Personvern:

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev om: