«Denne byen burde males!» sa Christian Krohg da han var på besøk i Kragerø. Edvard Munch omtalte Kragerø som «perlen blant kystbyene». 

Den lille byen med litt over 5 000 innbyggere, 495 øyer, holmer og skjær og 4 000 fritidsboliger forvandles til et sommerparadis fra mai måned. 

Kragerø sentrum ligger kun 15 minutter unna Kragerø Resort Fri med ferje eller egen båt og er en sjarmerende skjærgårdsperle med yrende folkeliv om sommeren. Her finner du et bredt utvalg butikker, kafeer og restauranter i de mange koselige smugene omkranset av klassiske, hvite trehus. 

Fra Oslo tar turen 2,5 timer. Det gjør at du kan kjøre til fritidsboligen etter jobb på fredag og fortsatt ha god tid til å nyte sommerkvelden etter du har ankommet. Avstanden er fin hvis du ønsker en fritidsbolig du skal bruke ofte og gjerne hver helg i tillegg til ferier. For der Kragerø by er et sommerparadis er Kragerø Resort et helårsparadis. Golfesesongen starter ofte allerede i april og varer til november. Kragerø Resort har fantastisk spa-avdeling og andre helårsaktiviteter som gjør fritidsleiligheten i Kragerø Resort Fri til et sted for ferie, fri og fjordutsikt året rundt.

Om Kragerø Resort


Kragerø Resort er et opplevelseshotell og et landemerke med en unik posisjon i Kragerø. Med sitt rike tilbud av aktiviteter, opplevelser og fokus på mat og drikke er Kragerø Resort en destinasjon for kvalitetsbevisste reisende, som forventer det beste og som tiltrekkes av helhetlige opplevelser. 

Hotellet har ni ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2023 kåret til Europas beste av «World Golf Awards».

Beach Club Kragerø


Den nyrenoverte og populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort tur unna, til fots eller med golfbilen. Gjester som ankommer sjøveien vil kunne legge til ved bryggen. På Beach Club Kragerø kan du nyte smakfulle retter og stemningsfulle konserter.

  • Meld din interesse

    Personvern: