Fritid Fleks

- Opplev mer for mindre


Fritid Fleks er en helt ny deleiemodell for deg som ønsker en fritidsbolig uten å ta hele investeringen selv.  

Med Fritid Fleks investerer du i en halvdel av fritidsboligen og nyter eksklusiv tilgang i dine ferieuker. De fleste bruker fritidsboligen sin rundt 50 dager i året, så her får du hele opplevelsen til en betydelig lavere pris.  

Hver Fritid Fleks-leilighet selges til to individuelle kjøpere, som hver får eksklusiv bruksrett til leiligheten i ca. 180 dager hvert år. Vi har organisert alt for et enkelt ferieliv, fra rettferdig fordeling av brukstid til renhold og møblering. Tydelige avtaler og bruksregler sikrer en bekymringsfri opplevelse, og det eneste du trenger å gjøre er å nyte ferien fullt ut.

Spar penger

Tilrettelagt
og profesjonelt

Utleiemuligheter

Fullt møblert

ca 180 dagers bruk
hvert eneste år

Bedre for miljø
og lokalsamfunn

Under finner du leiligheter som er tilgjengelig for kjøp med eiermodellen Fritid Fleks. Ta kontakt med megler om du ikke finner en leilighet som passer dine behov. 

Ofte stilte spørsmål om Fritid Fleks

Når kan jeg bruke leiligheten?
Hver leilighet vil ha to individuelle eiere. Vi har definert en fordeling av kalenderåret for leiligheter i Fritid Fleks. Det første året får du tildelt bruksperiode «A» eller «B», og motsatt neste år. Det vil si at du kan nyte din Fritid Fleks-leilighet ca. 180 dager i året (til sammenligning brukes en fritidsbolig gjennomsnittlig 50 dager i året ihht Prognosesenteret). 

Se tabell nedenfor for de to bruksperiodene.

Kan jeg leie ut min leilighet?
Ja. Dersom du ikke ønsker å bruke leiligheten i løpet av din bruksperiode står du fritt til å leie den ut, akkurat som en vanlig leilighet. Vi hjelper deg gjerne med utleien via vår bookingløsning, og legger til rette for en smidig utleieprosess.

Hva koster en Fritid Fleks-leilighet kontra en vanlig leilighet?
Prisnivået på Fritid Fleks-leiligheter tar utgangpunkt i halvparten av listeprisen for en tilsvarende leilighet med vanlig egeneiet eierskap, med tillegg av kostnader tilknyttet alt av inventar – slik at du kan flytte rett inn.

Må jeg bruke tid på utvask etter en bruksperiode?
Nei, det slipper du. Våre flinke medarbeidere på Kragerø Resort ordner alt av renhold, service og vedlikehold etter at du har dratt, eller i forkant av oppholdet til gjeldende priser. Bare henvend deg i resepsjonen så sørger vi for en smidig inn- og utsjekk av din leilighet.

Hva kan jeg legge igjen av personlige eiendeler i leiligheten når det ikke er min bruksperiode?
Det er helt opp til deg. Du vil få tilgang til et eget låsbart skap inne i leiligheten, i tillegg til en låsbar sportsbod i byggets kjeller. Før du drar må du rydde leiligheten for personlige eiendeler du ikke låser inn i skapet eller boden.

Hvordan forholder jeg meg til den andre eieren?
Din leilighet leveres 100% bruksklar, det vil si fullt møblert, forsikret og inkl. alle nødvendige service- og vedlikeholdsavtaler. Vi sørger også for en sømløs veksling mellom bruksperiodene. Derfor trenger du ikke forholde deg til din medeier, med mindre du ønsker det. Alt er regulert av en sameieavtale (utkast til denne finner du her.)

Vil jeg egentlig eie leiligheten?
Ja, som kjøper av en Fritid Fleks-leilighet blir du eier av leiligheten sammen med en likestilt medeier. Vi oppretter et lite sameie internt i enheten, hvor hver sameier, altså deg og en annen kjøper, vil stå oppført som rettslig eier av hver sin halvdel av enheten. 

Kan jeg selge min leilighet?
Ja, det kan du. På samme måte som du ville solgt en vanlig fritidsbolig, står du fritt til å selge din Fritid Fleks-leilighet slik du vil selge annen eiendom.

Har du ytterligere spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss!

Ønsker du visning
eller mer informasjon?

---

Ta gjerne kontakt med vår megler. 

Meld din interesse

Personvern: