Luftig og eksklusivt

På Kragerø Resort Fri skal det skal være lett å senke skuldrene. Et fristed der respekten for det funksjonelle er ivaretatt, uten å gå på kompromiss med design og stil.

Et moderne liv, i en oppgradert tilværelse
For Kragerø Resort Fri har Paulsen & Nilsen brukt naturlige materialer i en lys fargepalett. Dette gir en eksklusiv helhet, samtidig som den nordiske stilen og rene linjer holder det subtilt. Store vindusflater sørger for fantastiske lys- og utsiktsforhold, og nøytrale farger gjengitt i fliser, vegg og gulv gir deg rom du har lyst til å være i.

Lyst, luftig og funksjonelt
Funksjonalitet har også vært viktig i utarbeidelsen av Kragerø Resort Fri og har skapt god bevegelses- flyt mellom rommene. Her får du naturen og roen utenfor soverommene, og sjøen og livet utenfor de sosiale, større oppholdsrommene. Den lyse fargepaletten går også igjen i den nøye utvalgte kjøkkeninnredningen.

Paulsen & Nielsen interiørarkitekter

Det er de velrennomerte interiørarkitektene Paulsen & Nilsen som står bak innsiden av Kragerø Resort Fri. Det Oslobaserte interiørarkitektkontoret ble etablert i 2009, og drives av interiørarkitektene Mariann Paulsen & Kristine Nilsen. Til sammen er de et team på 14 personer som gjennom utstrakt arbeid med leverandører og entreprenører leverer dynamiske, tidløse interiører som skiller seg ut.

Velkommen til visning
Kontakt megler for å avtale tid.

Kontakt megler