Frihet til å velge

Kragerø Resort er en attraktiv og etablert feriedestinasjon i vekst, med godt utleiepotensiale vår, sommer og tidlig høst. Kragerø har et mildt klima om vinteren. Hver årstid har sin sjarm, og Kragerø har mye å by på gjennom hele året.

Både golf- og sykkelsesongen starter tidlig, og gir deg gode utleie-muligheter i helger og ferier. Langhelgene om våren gir forsmak på den kommende sommersesongen, etterfulgt av herlige sensommerhelger i den idylliske skjærgården. Perfekt for familieferier med et rikt aktivitetstilbud og god etterspørsel fra leietakere. 

Gode inntektsmuligheter 

I de periodene hvor du ikke har tenkt til å bruke fritidsboligen selv, kan du la andre nyte sjø og skjærgårdsliv ved å leie den ut. En enkel og lønnsom måte å finansiere deler av fritidsleiligheten på. På Kragerø Resort Fri er det lagt godt til rette for utleie. En leilighet med to soverom leies i dag (sommer 2023) ut for  ca. kr 25 000,– pr. uke i skoleferien om sommeren. 

 • Utleie med hvilepuls

  Gjennom Kragerø Resort er både egen bruk og utleie enkelt og bekymringsfritt. Du leier selv ut fritidsboligen, men det praktiske er tjenester Kragerø Resort kan hjelpe deg med. Du kan lene deg tilbake med hvilepuls, Kragerø Resort tar seg av resten.

  • Håndtering av nøkler
  • Rengjøring etter avreise
  • Skift og vask av sengetøy og håndklær
  • Vaktmesterservice under gjestenes opphold

  Ta kontakt med megler for mer informasjon

  Vil du høre mer om prosjektet, ta kontakt med vår erfarne megler, Morten Liavaag, i Privatmegleren.

  Velkommen til visning 24. juni
  Kontakt megler for å avtale tid.

  Kontakt megler