Frihet til å velge

Kragerø Resort er en attraktiv og etablert feriedestinasjon i vekst, med godt utleiepotensiale vår, sommer og tidlig høst. Kragerø har et mildt klima om vinteren. Hver årstid har sin sjarm, og Kragerø har mye å by på gjennom hele året.

Både golf- og sykkelsesongen starter tidlig, og gir deg gode utleie-muligheter i helger og ferier. Langhelgene om våren gir forsmak på den kommende sommersesongen, etterfulgt av herlige sensommerhelger i den idylliske skjærgården. Perfekt for familieferier med et rikt aktivitetstilbud og god etterspørsel fra leietakere. 

Gode inntektsmuligheter 

I de periodene hvor du ikke har tenkt til å bruke fritidsboligen selv, kan du la andre nyte sjø -og skjærgårdsliv ved å leie den ut. En enkel og lønnsom måte å finansiere deler av fritidsleiligheten på. På Kragerø Resort Fri er det lagt godt til rette for utleie. En leilighet med to soverom på Kragerø Resort leies i dag (sommer 2023) ut for ca. kr 25 000,– pr. uke i skoleferien om sommeren.  

 • Utleie med hvilepuls

  Gjennom vårt fullservice-utleiekonsept vil vi kunne håndtere alt rundt utleien, fra bestilling til avreise. Du kan velge å benytte deler av eller hele tjenesten, avhengig av behov. 

  Du kan velge om du ønsker å leie ut boligen selv, eller om du vil benytte vår booking-tjeneste. Kragerø Resort tilbyr også en rekke praktiske tjenester som også kan benyttes ved eget bruk om ønskelig.

  • Booking-tjenester
  • Håndtering av nøkler
  • Rengjøring etter avreise
  • Skift og vask av sengetøy og håndklær
  • Vaktmesterservice under gjestenes opphold

  Ta kontakt med megler for mer informasjon

  Vil du høre mer om prosjektet, ta kontakt med vår erfarne megler, Morten Liavaag, i Privatmegleren.

  Velkommen til visning
  Kontakt megler for å avtale tid.

  Kontakt megler