Området


Velkommen til Norefjell, kun halvannen time fra Oslo, plassert mellom Krøderen og Hallingdal i øst og Eggedal i vest. Norefjell er en helårsdestinasjon for hele familien med enkel tilkommelighet. På sommeren kan du oppdage et stort nett av sykkelstier i ulik vanskelighetsgrad, og på vinterstid dekkes fjellet av milevis med langrennsspor og høy aktivitet i alpinanlegget. 

Aktiviteter året rundt

Med 30 nedfarter og 14 heiser kan du nyte lange dager i bakken og oppleve Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget. Her finner du også Norefjell Ski & Spa hvor du kan nyte et bedre måltid, ta en tur i klatreveggen som ligger innendørs, eller en avslappende tur i spaet.

Restauranter & shopping

I nærheten av alpinanlegget finner du Norefjell Ski & Spa som har flere gode serveringssteder, enten du vil nyte et måltid i restauranten, eller ta med italiensk pizza inn foran peisen i hytta. 

Hvordan komme seg til Norefjell?

Du kan komme deg til Norefjell med bil eller buss. Det settes opp flere bussruter i vintersesongen og det er en kort tur fra Oslo via Hønefoss, dersom du kommer reisende fra Østlandet.
Les mer om busstilbudet her. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: