Salgssuksess i skjærgården

Vårt prosjekt Kragerø Resort Fri har vakt stor interesse, og nå håper vi på byggestart allerede til høsten.

Fritidsboligsalget i skjærgården har vært utfordrende de siste årene, og galopperende rente, inflasjon og økte utgifter har tydelig påvirket kjøpelysten til nordmenn. Utvidelsen av Kragerø Resort er prosjektet som går mot strømmen.

– Dette er veldig gøy, for vi visste at markedet var vrient da vi lanserte prosjektet. Likevel nærmer vi oss allerede en salgsgrad på 50 prosent, og håper nå på byggestart til høsten, sier administrerende direktør i Fredensborg Fritid, Håkon Semb-Arnstorp.

Prosjektet har fått navnet Kragerø Resort Fri, og bygger videre på arkitektkontoret Lundhagems prisvinnende arkitektur fra 2006. Til sammen består prosjektet av 118 nye leiligheter, hvorav det første byggetrinnet teller 50 enheter.

– Både resorten og området rundt har blitt betydelig utviklet de siste årene. Satsingen på fasiliteter, aktiviteter og mat og drikke gjør at vi når en bred kjøpegruppe, sier Semb-Arnstorp.

Han tror også at det hjelper å lansere et produkt som allerede er etablert i markedet:

– Vi ser blant annet at flere av dagens fritidsboligeiere enten har oppgradert sin leilighet eller kjøpt nye leiligheter som investeringsobjekter i Kragerø Resort Fri. Det tror jeg betyr at vi gjør noe riktig, sier han.

Stemt til topps

I tillegg til utviklingen av Beach Club Kragerø, har også golfbanen blitt betydelig oppgradert. Dette har golfentusiaster fått med seg, og i høst stemte World Golf Awards lesere frem Kragerø Resort som «Europas beste golfhotell».

– Dette er en veldig hyggelig anerkjennelse og viser hvilken fantastisk innsats som legges ned hver dag av Resortens og golfbanens ansatte, sier Semb-Arnstorp.

Om Kragerø Resort Fri: 

·       Første salgs- og byggetrinn består av 50 leiligheter 

·       Til sammen består prosjektet av 118 nye fritidsboliger

·       Etter byggingen vil hotellet bestå av 456 leiligheter

·       LundHagem var arkitekter ved bygging av hotellet og er arkitekter nå ved utvidelsen. Opprinnelig arkitekturkonsept videreføres 

·       Samlet investering er estimert til 750 millioner kroner