Området


Kragerø regnes av mange som starten på Sørlandet og er en sjarmerende kystby, som er kjent for et landskap dekket av mer enn 490 øyer med Jomfruland, Tåtøy og Skåtøy som tre av de mest kjente. Med flust av hytter, ferieboliger, og velkjente Kragerø Resort blir det et yrende sommerliv i sentrum og Kragerø til en rik og variert destinasjon. 

Og med lokasjon i Telemark gir det enkel tilkommelighet fra både Oslo og Sørlandet.

FOTO: Paul Lockhart, Haakon Sundbø, Stine Østby

Aktiviteter i Kragerø

Blant rik natur kan du slå et slag golf på en av Norges beste golfbaner, spille padel, tennis, dra på spa, besøke Beach Club Kragerø og nyte et bedre måltid på en av de mange serveringsstedene. Det utvikles også et stort nett av sykkel- og turstier med ulik vanskelighetsgrad, kalt Kragerøstier

Kragerø Resort & Stabbestad

På Stabbestad jobbes det kontinuerlig med destinasjonsutvikling, både med fritidsboligprosjekter som Sydri, Kragerøfjorden og utvidelse av Kragerø Resort, og med mangfoldet av aktiviteter som tilbys.

Litangen

Etter 100 års drift er kvartsbruddet på Litangen snart et avsluttet kapittel. Tilbake står et nedsprengt areal, et sår i naturen vi ønsker å reparere og gi nytt liv. Kort sagt en fritidsdrøm innerst i Kilsfjorden, en kort båt- eller kjøretur fra Kragerø sentrum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev om:

Personvern: