Kragerø - den sjarmerende kystbyen

Kragerø, en idyllisk kystby  i Telemark, Sør-Norge, har mye å by på. Denne sjarmerende destinasjonen er omgitt av en fantastisk skjærgård bestående av hundrevis av øyer, holmer og skjær. Kragerø har en rik kunstnerisk arv, og den verdenskjente norske maleren Edvard Munch fant inspirasjon her. 

Byen har en bevart gamleby med sjarmerende trehus og smale gater som vitner om dens lange historie som en viktig havne- og handelsby. Sommeren er høysesong i Kragerø, og da blomstrer byen med festivaler, livlige gater og kulturelle arrangementer. Turister og lokale besøkende strømmer hit for å nyte solen, sjøen, friluftsliv og lokale delikatesser, spesielt fersk sjømat.

Aktiviteter som båtliv, fiske, fotturer og sykling er populære her, og det er et bredt spekter av overnattingsmuligheter, inkludert hoteller, hytter, campingplasser og feriehus. 

Om Kragerø Resort

Kragerø Resort er et opplevelseshotell og et landemerke med en unik posisjon i Kragerø. Med sitt rike tilbud av aktiviteter, opplevelser og fokus på mat og drikke er Kragerø Resort en destinasjon for kvalitetsbevisste reisende, som forventer det beste og som tiltrekkes av helhetlige opplevelser. 

Hotellet har syv ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2020 kåret til landets beste av «World Golf Awards».

Beach Club Kragerø

Den nyrenoverte og populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort tur unna, til fots eller med golfbilen. Gjester som ankommer sjøveien vil kunne legge til ved bryggen. På Beach Club Kragerø kan du nyte smakfulle retter og stemningsfulle konserter. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: