Området


Kragerø regnes av mange som starten på Sørlandet og er en sjarmerende kystby, som er kjent for et landskap dekket av mer enn 490 øyer med Jomfruland, Tåtøy og Skåtøy som tre av de mest kjente. Med flust av hytter, ferieboliger, og velkjente Kragerø Resort blir det et yrende sommerliv i sentrum og Kragerø til en rik og variert destinasjon. 

Om Kragerø Resort

Kragerø Resort er et opplevelseshotell og et landemerke med en unik posisjon i Kragerø. Med sitt rike tilbud av aktiviteter, opplevelser og fokus på mat og drikke er Kragerø Resort en destinasjon for kvalitetsbevisste reisende, som forventer det beste og som tiltrekkes av helhetlige opplevelser. 

Hotellet har syv ganger fått utmerkelsen «Norway’s best Golf Hotel», og golfbanen ble i 2020 kåret til landets beste av «World Golf Awards».

Beach Club Kragerø

Den nyrenoverte og populære Beach Club Kragerø ligger kun en kort tur unna, til fots eller med golfbilen. Gjester som ankommer sjøveien vil kunne legge til ved bryggen. På Beach Club Kragerø kan du nyte smakfulle retter og stemningsfulle konserter. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: