Området


Hafjell er en velkjent favoritt for hele familien. Her er det tilrettelagt for gode skiopplevelser for alle nivåer, både nedover og bortover vinteren gjennom. Om sommeren byr destinasjonen på flotte naturopplevelser i tillegg til Hunderfossen, Lilleputhammer og andre attraksjoner for både store og små.

Aktiviteter året rundt

I nærheten finner du Hafjell Bike Park med løyper og stier tilpasset nivåer for både store og små, og nybegynnere og eksperter. Et steinkast unna har du også Hunderfossen familiepark med mer enn 60 attraksjoner, blant annet rafting for hele familien. Du finner også en pumptrack, gondol, og Lilleputthammer. 

Butikker og servering 

Ser du etter noe godt å spise finnes det et rikt tilbud av serveringssteder, blant annet Moe og Jevne Gård som har utsalg fra lokale produsenter. Ellers finner du et svært godt utvalg butikker til både mat, klær og interiør i nærområdet. 

Hvordan komme seg hit?

Du kan reise med både bil og buss for å komme deg til Hafjell. Det er gode muligheter for kollektiv transport og reisen langs E6 er både smidig og behagelig. God tur! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: