Området


Helårsdestinasjonen Geilo har mye å by på! Mest kjent er destinasjonen for sitt flotte alpinanlegg - som har blitt kåret til Norway's Best Skiresort fire år på rad, milevis av langrennsløyper blant urørt natur og et hav av serveringssteder. 

På sommerhalvåret byr Geilo også på et stort sykkelnett med stier i ulik vanskelighetsgrad, en unik sykkelheis, en av Nord-Europas lengste zip lines, et klatretårn og Høyt og Lavt klatrepark.

Aktiviteter på Geilo

Med tilreisende fra både Øst, Vest, Nord og Sør, er Fredensborg Fritid stolte av å kunne bidra som en engasjert destinasjonsutvikler med fokus på trivsel for både besøkende, hytteeiere og lokalbefolkning. Våre hytteprosjekter på Geilo har tilknytning til områdene Kikut, Havsdalen og Vestlia. Du kan lese mer om våre områder på Geilo her.

Restauranter & shopping

Geilo har et rikt serveringstilbud med matopplevelser i særklasse, koselige cafeer, og sosiale pizzasteder. 

På nyrenoverte Kikut Bistro finner du blant annet ekte, hjemmelaget mat 1000 meter over havet. På Kikuttoppen Vinbar finner du også den råeste utsikten i Norge! Her nyter du en pause fra skiløypene, med deilig vin i glasset, lokale oster og spekemat på fatet, med panoramautsikt til Hallingskarvet og den evige fjellheimen. Det bugner med serveringssteder på Vestlia og i Havsdalen også, og i sentrum finner du et rikt shoppingtilbud med alt fra matbutikker til mote og interiør. 

FOTO: Paul Lockhart

Hvordan komme seg til Geilo?

Med lokasjon midt mellom Oslo og Bergen er det flere veier som leder til Geilo. Enten du kommer fra øst eller vest er det enkelt å reise med bil, buss eller tog. Vy har flere daglige avganger og plass til både ski- og sykkelutstyr. God tur!  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personvern: