FredensborgFritid
FredensborgFritid

Velkommen til Heia

UNIKE HYTTER I ETT MED NATUREN

Hytteutvikling med bærekraft i fokus

---

Fantastiske tomter midt i naturen, med nærhet til både by, sjøliv og aktiviteter- det er utgangspunktet til hytteprosjektet Heia. Prosjektet vil ha stor vekt på arkitektoniske prinsipper og tegnes ut i samarbeid med arkitektene i Lund Hagem. På Heia skal det utvikles et fritidsboligprosjekt på stolper som går i ett med naturen. Stolpehytter med nærhet til både sjø og skog - hva mer kan man be om?

Pris

Bærekraft

Kvm

Soverom

Et område for rekreasjon

Området er en naturlig utvidelse av det eksisterende fritidsboligtilbudet rundt Kragerø Resort og er et viktig tilskudd til et område i vekst. Her vil du finne både tennis, golf, spa, gå- og sykkelstier, beach club og restauranter rett i nærheten. Det vil være minimalt med biltrafikk gjennom hyttefeltene, og tilrettelagt for golfbil.

Hytter i særklasse

Med vindusflater som strekker seg fra gulv til tak, private og overbygde uteområder og plassering midt mellom flere av Norges vakreste golfhull, skal man få følelsen av å være utendørs, selv når man sitter inne. Naturen og terrenget skal bevares, og du skal oppleve at hyttelivet i Heia er til for rekreasjon og lave skuldre.

Nysgjerrig på prosjektet og interessert i å kjøpe fritidsbolig her i fremtiden? Registrer deg nedenfor og få mer informasjon etter hvert som det foreligger.

Meld din interesse

Personvern:

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev om: