Om oss

OM SELSKAPET

Fredensborg Fritid er en destinasjons og fritidseiendomsutvikler med mål om å utvikle fantastiske fritidsopplevelser på Norges ledende destinasjoner. Vi har industriell og finansiell kompetanse fra Fredensborg, kombinert med lokal forankring og aktivt eierskap på sentrale virksomheter på våre destinasjoner.

Porteføljen består i hovedsak av fire store destinasjoner: Geilo, Kragerø, Turufjell (Flå) og Norefjell. Gjennom våre operasjonelle selskaper sysselsetter vi ca. 400 personer fordelt på våre destinasjoner. Fredensborg Fritid har en tomtebank på ca. 7.000 boliger, eierskap i alpinanlegg, aktivitetsinfrastruktur med mer.

Geilo

Våre virksomheter på Geilo eies gjennom Geilo Holding AS, hvor Fredensborg Fritid har 50% eierandel.

Geilo Holding eier flere eiendommer som er under utvikling og SkiGeilo med tilhørende serveringssteder.

Eiendommene har sentral beliggenhet i nærheten av alpinsenteret og skal utvikles til fritidsboliger for salg og utleie.

geilo
Oversikt123

Kragerø

Fredensborg Fritid jobber med destinasjonsutvikling og flere fritidseiendomsprosjekter i Kragerø og på Stabbestad. Fredensborg Fritid bidrar også i utviklingsprosjekter for Fredensborg i Kragerø, som eier og driver hoteller, spisesteder, båthavn og næringslokaler med mer.

Med liv i gatene, lys i vinduene og et mangfold av aktivitetstilbud hele året, ønsker vi å utvikle et opplevelsesrikt område, både for deg som bor her og for deg som ferierer her. Vi ønsker å spille på lag med lokalmiljøet og være en positiv kraft for stedsutviklingen i Kragerø. Sammen kan vi skape et godt sted å bo, jobbe, investere og feriere – i dag og i fremtiden.

Turufjell

På Turufjell i Flå Hallingdal, under 2 timer fra Oslo, finner du Norges nye fjelldestinasjon. Her har vi et aktivt eierskap og utvikler sammen med Olav Thon (50% eierandel hver) en av de aller mest spennende destinasjonene for fritidseiendom i årene som kommer.

Området har 2.000 godkjente hyttetomter og byr på et rikt og allsidig tilbud. Det er milevis med langrennsløyper, alpinanlegg og stistykling.

Turufjell ligger sydvestvendt med sol hele året og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir sol hele dagen og vid utsikt og lang horisont fra nær alle tomter.

Turufjell
Tempelseter 2

Norefjell

På Norefjell, Oslos nærmeste høyfjell, ønsker vi å utvikle 1000 enheter som vil bestå av frittstående hytter og leiligheter. Utviklingsområdet dekker 20.000 mål fra Djupsjøen til Tempelseter i Sigdal kommune, på sørsiden av Norefjell. Prosjektet er fortsatt i en reguleringsfase.

Hafjell

Hafjell er en fantastisk helårsdestinasjon lokalisert i Øyer kommune i Gudbrandsdalen drøyt to timer fra Oslo hvor det over flere år har vært satset godt på sykkel- og alpinproduktet. I direkte tilknytning til nedfartene på Hafjell utvikler Fredensborg Fritid i samarbeid med Boligpartner et fritidsboligprosjekt med ca. 300 enheter.

4989140

VÅRE VERDIER

Engasjerte

Vi er stolte av produktet vi leverer, vårt bidrag til lokalsamfunnene og av å jobbe i Fredensborg Fritid.

Modige

Vi begir oss ut i ukjent terreng. Vi tar raske, men gjennomtenkte beslutninger og vi tør å være ærlige med hverandre.

Stolte

Vi har et sterkt og smittende engasjement for våre kollegaer, kjøpere, lokalmiljøet og produktet vi leverer.

JOBBE HOS OSS?

Ønsker du å være en del av teamet vårt? Følg med her for ledige stillinger, eller ta kontakt med vår CEO Håkon Arnstorp. Vi er i stor vekst og ser alltid etter dyktige medarbeidere med lang erfaring fra eiendoms -og destinasjonsutvikling.