I hjertet av Kikut

Stavisetten

Midt i hjertet av Kikut, med vakre Geilotjødne, alpinbakkene og langrennsløypene som nærmeste nabo. Omringet av fjellnatur og utsikt som vil ta pusten fra deg. Et yrende dyreliv og med helt unike solforhold. Her finner du vårt nyeste leilighetsprosjekt, Stavisetten.

Smak på følelsen av å ha noe du kan glede deg til. Å glede seg til å komme frem. Å glede seg til å tenne stearinlysene. Å glede seg til å se en klar stjernehimmel. Kan hende neste dag er den aller beste vinterdagen denne sesongen? Kanskje den bør startes med en herlig kanelbolle og rykende varm kaffe i morgensolen på balkongen?

Nyt livet. Nyt tiden med de du har kjær, eller kanskje gleden av ditt eget selskap. Her skal batterier lades, opplevelser søkes, og minner skapes.

Om prosjektet

Stavisetten forener gleden med din egen moderne fritidsbolig på fjellet med alle de fantastiske fasiliteter Geilo har å by på kun et stavtak unna. Hiv deg ut i de nypreparerte skisporene eller nyt lunsjen på solrike Kikutkroa. He kan du la barna nyte mestringsfølelsen i et trygt og innholdsrikt skisenter som har et av Norges beste alpinprodukt. Etter en aktiv dag på ski byr Geilo på et variert utvalg av afterski opplevelser eller fine ettermiddagsturer med løs hel.

MELD INTERESSE

    personvern

    MEGLERE

    Victoria Follesø

    Eiendomsmegler